Закъса го! Веселин Маринов взе тежко решение

Веселин Маринов го закъса финансово. Легендарният изпълнител, който сме свикнали да виждаме да пее пред пълни с верни почитатели зали, сега е пред фалит, пише Шоу Блиц.

С голяма мъка изпълнителят на „Един миг от рая“ призна, че пандемичната обстановка се е отразила пагубно на бизнеса и той дори е взел решение да уволни дългогодишния си екип във фирмата, които неспирно се грижеха за имиджа и работата му.

Последният концерт на обичания изпълнител беше през лятото, когато мерките срещу COVID-19 бяха малко поотпуснати за концерти навън. Музикантът направи поредното си лятно турне, но само с 50% публика.

По негови думи, ако дори за един месец спре да пее, няма да може да плаща на екипа си. А сега повече от година и половина концертите и събиранията на много хора са ограничени. „Не искам да се самоизтъквам или да се оплаквам“ – каза музикантът пред Петя Дикова в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

„Аз действително бях единственият, който поддържаше толкова голям екип, но те вече са освободени и всеки се опитва да намери своето място и да оцелее“, не скри трудностите си гласовитият певец.

Той е прекарал 5 години в Германия и там се е научил да реинвестира всичко, което изкара, в себе си – нова техника, качествен екип, костюми, транспорт. Неговата надежда не е умряла напълно, че ще може един ден отново да събере екипа си, когато нещата отшумят.

Изпълнителят призна, че почитателите му рядко се интересуват колко му струват концертите. Те редовно му пишат, за да го питат защо не прави концерти и защо не идва в техния град.

„Аз мога да дойда, но няма как да има приходи“ – обясни той и подчерта: „В момента с 50% е невъзможно за начина по който са свикнали да ме виждат моите почитатели.“

Положителното е, че сега на певеца му предстоят традиционните коледни срещи с публиката. Концерти ще има в Разлог, Горни Дъбник, Плевен, Бяла и Полски Тръмбеш – родният град на изпълнителя. Догодина ще има и концерти в София.

Въпреки трудностите в професионално отношение, Веселин Маринов е щастлив от живота си в личен план. Той смята, че личният му живот е съвършен.

„На първо място моята дъщеря, която намери най-хубавия зет, когото мога да имам и от тяхната любов дойдоха моите внуци“ – казва той

Previous post Miss Playmate показа епично деколте преди да избели зъбките си в Букурещ
Next post Хилда Казасян разчувства мрежата за загубата на баща си