Закъса ли го? Коко Каменаров продаде мерцедес за 200 бона

Закъса ли го? Коко Каменаров продаде мерцедес за 200 бона

Бизнесменът бивш шеф на БНТ Константин Каменаров бръмчеше из софийските улици с мощен джип „Мерцедес” за 200 000 лв. Днес обаче той е загърбил суетата и е продал луксозното возило, за да си вземе нещо далеч по-незабележимо. Или пък е закъсал финансово? Едва ли!

В продължение на година и половина съпругът на звездата на БНТ Радина Червенова се возеше на мястото до шофьора, защото книжката му беше отнета. Както е известно, той бе хванат от полицаи, седнал зад волана след употреба на алкохол.

Щом отново взе тапията за правоуправление, Коко яхна всъдеход, но не за дълго. Габаритите на мерцедеса затруднявали Каменаров и той трудно намирал място за паркиране в центъра на столицата, където е офисът му. Затова за придвижване из софийските улици Коко си избрал нов автомобил.

Преди няколко дни папараците на „Уикенд” забелязаха бившия телевизионер с новата му придобивка – „Мини Купър” в кафяв цвят. Навън времето бе мразовито и мрачно, но Коко управляваше автомобила с тъмни слънчеви очила. Съпругът на Радина с лекота се промушваше между останалите автомобили с миниатюрната си кола.

Коко пристигна пред дома си на малка и тиха уличка в кв. „Лозенец” и бързо намери място за паркиране. Той се намести между други две коли, паркирани пред кооперацията.

Явно проблемите, които се изсипаха върху главата на Каменаров през последните 2 години, са се отразили върху визията му. Освен заради главоболията си в съда, Каменаров залиня и покрай онкологичното заболяване на жена си Радина, която успешно го пребори.

Щом Коко слезе от автомобила, стана ясно, че е свалил поне десетина килограма.

Share