Закъса ли го? Коко Каменаров продаде мерцедес за 200 бона

Бизнесменът бивш шеф на БНТ Константин Каменаров бръмчеше из софийските улици с мощен джип „Мерцедес” за 200 000 лв. Днес обаче той е загърбил суетата и е продал луксозното возило, за да си вземе нещо далеч по-незабележимо. Или пък е закъсал финансово? Едва ли!

В продължение на година и половина съпругът на звездата на БНТ Радина Червенова се возеше на мястото до шофьора, защото книжката му беше отнета. Както е известно, той бе хванат от полицаи, седнал зад волана след употреба на алкохол.

Щом отново взе тапията за правоуправление, Коко яхна всъдеход, но не за дълго. Габаритите на мерцедеса затруднявали Каменаров и той трудно намирал място за паркиране в центъра на столицата, където е офисът му. Затова за придвижване из софийските улици Коко си избрал нов автомобил.

Преди няколко дни папараците на „Уикенд” забелязаха бившия телевизионер с новата му придобивка – „Мини Купър” в кафяв цвят. Навън времето бе мразовито и мрачно, но Коко управляваше автомобила с тъмни слънчеви очила. Съпругът на Радина с лекота се промушваше между останалите автомобили с миниатюрната си кола.

Коко пристигна пред дома си на малка и тиха уличка в кв. „Лозенец” и бързо намери място за паркиране. Той се намести между други две коли, паркирани пред кооперацията.

Явно проблемите, които се изсипаха върху главата на Каменаров през последните 2 години, са се отразили върху визията му. Освен заради главоболията си в съда, Каменаров залиня и покрай онкологичното заболяване на жена си Радина, която успешно го пребори.

Щом Коко слезе от автомобила, стана ясно, че е свалил поне десетина килограма.