Закъса ли?! Луна разпродава лични вещи

Лични вещи, златни статуетки и аудиокасети продава Луна. За новия бизнес ход, който по принцип е знак за финансово отчаяние, призна самата певица, цитирана от Стандарт.

Певицата обяви, че търси нов собственик на златния скункс, който получи от Боби Ваклинов в предаването „Господари на ефира“. Тя бе отличена за това, че прояви агресия в риалити формата „Биг Брадър“ през 2017 г., и то само пет дни преди големия финал на шоуто. Луна изпадна в необуздан гняв, когато ямболията Динко Вълев ѝ счупи очилата. За постъпката си чалга звездата бе наградена със скункса, който сега може да бъде в ръцете на нейния най-голям почитател.

„Всичко, което продавам, е специално за моите верни фенове, които искат да притежават нещата ми“, сподели Луна. Изпълнителката разкрива, че ще се раздели с всички свои вещи, които касаят личната ѝ колекция.

Освен златния скункс фолкпевицата продава и най-ценните си награди, които е получавала през годините. Те са лимитирана серия, тъй като са само по една-единствена бройка. Всеки желаещ може да си закупи и един от дванадесетте нейни албума.

„До няколко дни ще пусна в социалните мрежи и обложки на касетки и дискове с най-големите ми хитове. Те са до изчерпване на количеството. Най-вероятно ще има много желаещи, но за съжаление няма да стигнат за всички“, допълни Луна.

Защо е решила да разпродава и какво ще прави със събраните пари, засега Луна не каза.