Замесиха в порно племенница на Галена: Не съм аз, а сръбкиня!

Племенницата на Галена, която също е певица, бе замесена в порно с клип, въртящ се из специализираните сайтове. На краткото видео се вижда как в тоалетна прави френска любов, повечето време със затворени очи.

Клипът е озаглавен Donika popfolk bg и е пуснат от български потребител. Гледан е от над 85 хиляди души. Това води до мащабно предположение из социалните мрежи, че става въпрос за Доника Йорданова – племенницата на Галена, която в музикалните среди се подвизава само като Доника.

Пред „Телеграф“ Доника заяви: „То, това не съм аз. Някаква сръбкиня е, а клипът не е от сега. Той е качен преди една година, но не съм аз. Имам малка прилика с момичето и явно заради това мислят, че съм аз. Нямам друго обяснение“.

Клипът е правен явно от мъжа, който е обект на френските ласки на жената с него. Той е снимал само извършителката на действието и своята мъжественост.

Жената на няколко пъти опитва да закрие с ръка лицето си и видимо показва, че не иска да бъде запечатана на видео с тези си действия.

Преди години, през 2006 г., лелята на Доника Галена също много нашумя с клип, в който е гола във ваната и прави френска любов на снимащ я мъж. Тя тогава обаче успя да намери начин да превърне негативната ситуация в положителна.

И въпреки всичко успя да се издигне на върха на професията, където и днес е смятана за еталон в попфолка.

Фенове вече се чудят дали и Доника няма да повтори този успех, независимо дали е тя на клипа или не.