Започва специална детска седмица в „Стани богат“

Изумителни, умни, четящи деца и младежи, подкрепени и играещи в тандем със своите майка, татко, дядо или пък вуйчо, ще стъпят в „Стани богат“ в пълния си блясък, искреност, самочувствие и чар, за един невероятно позитивен, усмихнат и супер свеж старт на новия сезон на любимата игра.

В специалната детска седмица, която започва на 4 септември, всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV, малките и тийн главни герои ще представят своите изключителни знания, увереност, смелост, хитрост, амбиция, хъс и мечти пред зрителите на bTV, своите близки и водещия Михаил Билалов, който цяла седмица искрено ще се изумява и забавлява с тях.

Сред двойките участници, които ще седнат на стола на богатството до възрастните си роднини са различни ученици от Националната гимназия за древни езици и култури, от Националната природо-математическа гимназия, Испанската гимназия и други училища. Началото ще даде амбициозен осмокласник, който има и чудесна кауза, а най-младият от участниците, само на 9 години, е най-младият член на Менса България.

За някои от героите в детската седмица водещото в играта ще е знанието, за други – късметът, за трети ще настъпи моментът „госпожата по физика да си подобри мнението за тях“. Смела игра със замах или пък с добре обмислени ходове, отказ да послушаш майка си и опит заедно да си спомните какво сте преговаряли последно – специалната детска седмица в „стани богат“ ще донесе на зрителите всичко това – с усмивка и страхотно настроение още в понеделник от 18 ч.

Съвсем скоро от екипа на „Стани богат“ обещаха да обявят голяма изненада.

Previous post Зодиите, които най-умело крият, че са влюбени
Next post Пътешественик във времето: Предстои чистка, този октомври ще влезе в историята