Заради „Откраднат живот“: Марта Вачкова отлага операция повече от година

Обичаната актриса Марта Вачкова е отлагала важна операция в продължение на година и половина заради работата си. Това съобщи самата тя, като подчерта любовта, уважението и ангажимента, който чувства към всички зрители, обикнали героинята й сестра Жекова в медицинската поредица „Откраднат живот“.

Звездата не влезе в подробности в самата интервенция. Феновете й обаче могат да бъдат спокойни – тя е вече преминала, при това успешно. А Вачкова остана много доволна от медицинския екип, поел грижите за нея.

„Имам си още един Ангел Пазител- доцент Минкин! Благодаря на него и всички отдадени на професията си медици от болница Свети Иван Рилски! Болката ми си отиде! Дано е завинаги!“, написа преди дни актрисата в социалните мрежи.

Броени часове преди да пристигне в столичен търговски център за премиерата на последния епизод на „Откраднат живот“, екранната сестра Жекова отново ще бъде в болницата – този път, за да й махнат конците.

Самият финал на сериала пък ще продължи по-дълго от обичайното. Той ще бъде излъчен утре вечер, а епизодът ще е час и половина. С участие в него ще се разпише и продуцентът Евтим Милошев. Той ще изиграе проф. Олег Недялков, като признава, че по ирония на съдбата лекар със същото име е изиграл важна роля и в неговия личен живот.