Зара спира с търсенето на мъжете, иска куче

Край с търсенето на мъже, си каза най-колоритната брадърка Зара.Първата жена, правила секс в национален ефир, спира да се занимава с по-силния пол.

Бившата партньорка на вече покойния Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки, която от години живее в чужбина, не вижда индикации да открие перфектния мъж, с когото да прекара остатъка от живота си.

Светлозара Димитрова-Зара претърпя тежко раздялата и с първия си съпруг Ерик Уотсън. Спортистът и брадърката вдигнаха не една, а цели две сватби. Първата бе в България, а по-грандиозното тържество в Индонезия. Двамата бяха щастливо влюбени, имаха желание да имат дете, ала изведнъж настъпи разрив в отношенията им. И последва тежък развод. Дълги месеци тя не успя да открие правилния човек за нея и затова решава да се откаже от мъжете.

След дълги месеци на самота покрай изолацията заради коронавируса Зара разбира, че може да се оправя сама в живота. Тя осъзнава, че се справя с всички трудности без човек до нея. За това е виновна йогата. Бившата брадърка толкова много се запалва по изкуството, че дори започва да следва съвети на мъдреци, а тяхното мото е, че човек трябва да се оправя сам в земния си път.

„Не се виждам като булка в бъдещето. По-добре да си взема куче. То поне ще ме слуша“, казва бившата брадърка.

Докато бе за кратко в България, тя практикува източното изкуство с истински учител по йога, взел тапия в далечна Индия. Тя се докосна до гуруто Илиян Стефанов, който се храни само със слънчева енергия. От него Зара научава много техники и съвети, които вече използва, писа „България Днес“.