Захапа и не пуска! Мария заплете зверска интрига с бившата на Мирослав

Поп фолк певицата Мария не може да преживее факта, че любимият й Мирослав е имал законна жена, която навремето обичал – пише в. „Уикенд“. Пенсионираната Отварачка продължава да води необявена война на бившата жена на бизнесмена Мирослав Соколов Вая. Изданието разкрива, че певицата ръси пари на хора, които да пишат лоши коментари за Вая под всички възможни статии за Мария и Мирослав.

Преди дни няколко медии получиха мейли, в които авторът се подписва като Bella Favvia и твърди, че блондинката Вая е била алкохоличка и не гледала двете си деца. Това била и причината Миро да вдигне ръце от нея.

Според източници на вестника обаче Вая гледа съвестно двете си деца и не е алкохоличка, каквато се опитват да я изкарат. Блондинката е от заможно семейство и за разлика от Мара Отварачката, винаги е имала материална възможност. Тя е живеела щастливо преди дребното миньонче от фолка да хвърли око на мъжа й. Вая е признала пред най-близките си, че Мария е развалила семейното й щастие, но тя се надява, че увлечението на неверния Мирослав ще премине до няколко месеца и той ще се върне при нея.

Фолкфурията е известна с това, че не изкарва повече от 2-3 години с мъжете си. Преди няколко дни брюнетката изтри всичките си снимки с Миро в Инстаграм. Тръгнаха слухове, че лихварят е разтурил годежа си с Отварачката, но е възможно двамата все още да са заедно, а той просто да й е забранил да парадира с връзката им и да спре да се подписва преждевременно с фамилията му, все едно е минала през гражданското.

Previous post Поп фолк певицата Лидия с роля в нов български филм
Next post Не го прави често: Лора Караджова показа прелестни снимки