Защо всъщност се разделиха Златка и Джизъса?

От няколко седмици насам упорито се говори, че Златка Райкова и Благой Георгиев са сложили край на връзката си. Причината за краха на връзката им най-вероятно е трети човек.

От известно време бившият футболист е засичан по ресторанти и заведения със знойна красавица, издават свиделите на срещите им. Той демонстрирал опасна близост със сексапилната мацка.

Откакто е свободен, интересът към Благой от жените се засили. Неотдавна папараци на „България Днес“ попаднаха на интересна ситуация по столичните улици. Георгиев бе преследван от знойна, непозната никому мадама. Мацката шофира яркочервения си джип плътно зад возилото на Благой в продължение на дълго време. Щом бившият футболист спира, красивата девойка също отбива и чинно изчаква Георгиев да потегли. Дали е същата мадама, с която е засичан да интимничи из софийските заведения, или друга хубавица, не става ясно. Показателно е, че Благой спира пред аптека, откъдето си купува нещо. Какво, можем само да гадаем. След това двата автомобила – на бившия футболист и на последвалата го мацка, влизат един след друг в паркинга на голям столичен хотел.

Райкова и бившият футболист бяха заедно повече от три години. Благой и Златка имат дете – Благой-джуниър. Двамата нямат брак, заради което ще си спестят и развод. Грижите за общия наследник към този момент ще се поемат и от двамата. Златка и Благой ще се редуват кой да гледа хлапето, което е на малко повече от две годинки. В първите дни от раздялата им малчуганът бе при татко си.

Откакто е разделена с Георгиев, Райкова не спира да купонясва. Златка през ден е засичана в столични заведения. А наскоро се завърна от спапочивка във Велинград.

В същото време Благой Георгиев е изчезнал от пределите на България. От няколко дни никой от приятелите му не го е виждал, но смятат, че Благо се утешава с женска компания. Чия предстои да разберем.

Previous post Алисия е номер едно в петия епизод на „Капките“
Next post Ева от „Ергенът“ си търси мъже за една нощ в интернет