Защо е толкова лесно за зрелите жени да съблазнят млад мъж

Не толкова отдавна се смяташе, че неравностойните бракове, при които мъжът е по-млад от жената, са възможни само в света на шоубизнеса. Само на големите звезди им беше „позволено“ да правят такива житейски експерименти. Но това отдавна е вече минало и все по-често забелязваме, че и сред обикновените хора това се превръща в тенденция.

Експертите по връзките са категорични – когато разликата във възрастта е 6-10 години, интимният живот в такава двойка е по-разнообразен. Всъщност, с годините жената става по-сексуална, а при мъжа на същата възраст, напротив, либидото отслабва, тъй като количеството тестостерон в тялото му намалява.

И затова младите мъже започват да обръщат внимание на по-зрелите жени, дори когато имат млади момичета „под ръка“. Това се обяснява с факта, че връзката със зряла жена, е много по-удобна – тя не изисква сериозно обвързване, брак и като цяло такава дама е по-балансирана и самодостатъчна от младите си конкурентки.

Нека разгледаме по-отблизо причините, които подтикват мъжете да изберат за връзка дами, които са с 10 или повече години по-големи от тях.

Опитът си казва своето

Една зряла жена не се страхува да говори открито за очакванията си от една връзка. В такива двойки не страстта и чувствата са водещи, а постоянството и надеждността.

Увереността не е за пренебрегване

Нежният пол с възрастта престава да се фокусира така неистово в своите недостатъци. Зрялата жена набляга върху добродетелите и знае как да ги представи на мъжа така, че да се представи в най-добра светлина. Тя е мъдра и не „гърми патрони“ нахалост. И всичко това просто кара мъжете да губят ума си по нея.

Зрялата жена е финансово независима

Една жена в разцвета на силите си, като правило, печели добре и може да си осигури комфортен живот. Постоянните знаци на внимание и материална подкрепа от мъжа не са нейната цел в една връзка. Тя има други приоритети. И за нея са важни съвсем различни неща.

Честност и откритост

Горещите страсти изобщо не са това, което една зряла жена очаква от връзката си с по-млад мъж, въпреки, че битува точно обратното мнение. Но психолозите са категорични, че за такава дама приоритет е взаимното уважение и осъзнаването на стойността един на друг.

Интелигентност и възможност за водене на разговор

Зрялата дама може не само да говори /при това не глупости/, но и да мълчи в подходящия момент, давайки на мъжа възможност да се изяви и да се почувства ценен. Всичките ѝ думи са чисто по същество и не занимава любимия си с глупости.

Как да привлечете вниманието на млад мъж – съвети от психолози

Изучавайте личността му

Той има ли семейство, деца? Каква е била предишната му връзка? Кои са неговите приятели? Разбира ли се с колегите си? Разпитайте го за неговата професия и хобита.

И така, вече сте добре „въоръжени“ с факти за мъжът, който е привлякъл вниманието ви, но не бързайте да правите заключения. Въз основа на получената информация се опитайте да разберете как се отнася към нежния пол.

Определете каква е основната му мотивация

Трябва ясно да разберете към каква връзка е насочен обектът на вашето внимание: търси партньор в живота и е готов да създадете семейство или просто иска да се забавлявате.

Нека мъжът знае, че на вас може да се разчита

Бъдете честни и откровени с него във всички ситуации. Винаги спазвайте обещанията си.

Опитайте се да подкрепяте избраника си във всички начинания

Вашата подкрепа е изключително важна за един мъж, особено ако има сериозни препятствия по пътя му. Не изисквайте невъзможното от него. По-добре го хвалете и го мотивирайте, тогава резултатът няма да закъснее.

Не е трудно да станеш спътник на мъж, който е по-млад. Сексуалността, разбира се, има значение за него, но преди всичко той ще е привлечен от вашата мъдрост, нежност и способност да поддържате разговор на всяка тема. Това ще го кара да иска да прекарва все повече и повече време с вас.

Ако проявените симпатии са взаимни, дайте на мъжа да се разбере, че е направил правилния избор и че вие ​​сте единствената, която той е търсил през целия си живот.

Как да постигнете това?

Долу комплексите

Скъпи жени, повярвайте, че никой освен вас не обръща внимание на „дългия“ ви нос, „малките“ гърди, „тесния“ ханш и всичко останало, което смятате за свои недостатъци. Ако един мъж ви харесва, значи ви смята за кралица на красотата. Докажете му, че не е сбъркал.

Не крийте своята уникалност

Изберете онези тоалети и аксесоари, които ви подхождат, в които се чувствате уверени и комфортно. Създайте свой собствен уникален образ. Мъж определено ще се влюби във вас – напълно и безвъзвратно!

Бъдете активна

Не избирайте същия стил на поведение, който сте използвали в предишни връзки. Не повтаряйте стари грешки! Започнете всичко от нулата.

Оставете мъжа понякога да поема малко повече инициатива, за да му докажете, че е ценен за вас и ви е грижа за него.

Не забравяйте, че сте самодостатъчна жена

Дори и да сте се провалили с някой мъж, не бива да се разстройвате и да започнете да търсите какви ли не недостатъци в себе си. Вие сте самоуверена дама, наслаждаваща се на живота дама. Приемете нова връзка като вълнуващо приключение.

Дори ако избраният от вас мъж се окаже герой на роман, който не е от любимите ви, не се отчайвайте! Не спирайте да търсите, „библиотеката“ е пълна с прекрасни герои, които ви очакват, пише happy-woman.bg.

Previous post Тези зодии обичат да се държат лошо с другите
Next post Джони Деп и Амбър са упражнявали „взаимно насилие“ по време на брака си