Защо Мария Илиева носи венчална халка?

Наблюдателни ТВ зрители смятат, че Мария Илиева май е минала тайно под венчилото със своя любим – Александър Междуречки, който е баща на дъщеря ѝ София. По време на участието си в шоуто „Като две капки вода“ изпълнителката показа огромен пръстен, украсен със скъпи на вид камъни, който носи на безименния си пръст. Заедно с него тя носи халка, която много прилича на брачна, пише Уикенд.

Бижутата, които певицата слага на безименния си пръст на дясната си ръка, са толкова големи, че е невъзможно човек да не ги забележи. Зрителите заключиха веднага, че бижутата са скъпи и са избрани от човек с възможности, какъвто е любимият на звездата.

Още докато беше бременна с малката София, Мария сподели, че не държи на официалните брачни съюзи. За нея сватбите били формалност. Стигало ѝ да се чувства обичана от своя избраник, а дали ще носи халка не било толкова важно. Ясно е обаче, че както всяка жена, така и изпълнителката едва ли би отказала брак, ако мъжът до нея ѝ го предложи.

При последното си телевизионно участие – в „Капките“, тя толкова демонстративно показваше огромните си пръстени, че нямаше как да не се заговори, че може да е омъжена жена. Ако действително е минала под венчило, най-вероятно го е направила пред тесен кръг от най-близки хора и без да вдига много шум.