Защо се разведе Деси Добрева? И тя като Слави нямала късмет в любовта

Подобно на Слави, в чието шоу изгря звездата й, Деси Добрева няма никакъв късмет в любовта. Макар да е много хубава и да е голяма домакиня, певицата все не може да намери мъж, който да удовлетвори потребностите й.

Добрева се омъжи през 2006 г., а малко след като се роди дъщеря й Алена, със съпруга й се разведоха. По думите на певицата решението било негово, макар същата година да плъзна упорит слух, че тя е любовница на известен политик. Малко по-късно Деси се кандидатира за изборите. Първо бе част от царската партия и искаше да влезе в Европарламента, а през 2013 г. поведе листата на партията „Нова алтернатива“ на бившия военен министър от тройната коалиция Николай Цонев в родния си град Варна.

Със съпруга си Мартин се познават още от детските си години, той е бил съученик на сестра й. След брачната церемония в морската столица заживяват там. Въпреки голямата любов и приятелство, които ги свързват, семейният живот се оказал труден заради постоянните компромиси, които хубавицата трябвало да прави. Фактът, че певицата работи като луда, за да изкарва пари, също внесъл напрежение в дома им и двамата бързо приключват брака.

Дъщеричката Алена е поверена на грижите на бабите, а гласовитата изпълнителка хукна по турнета. Тя обаче се оплаква, че Мартин не полага никакви грижи за детето си, но и той не остава по-назад и контрира, че Добрева няма време за Алена от участия. Малката е музикална, свири на пиано, пее, но също така е тренирала художествена гимнастика и лека атлетика. За майката е важно тя да стане добър човек, затова не иска да предначертава пътя й, пише „Минаха години“.

Previous post Блага вест в поп фолка: Райна сияе до новия мъж в живота си
Next post Обявиха думата на 2021 г. – „perseverance”