За жените: Зодията ви издава какви мъже харесвате

Да намерим идеалният партньор се оказва трудна задача за дамите напоследък. Харесваме мъже, които ни правят нещастни, а не обръщаме внимание на добрите момчета, които биха ни поднесли света в краката. Астролозите твърдят, че изборът ни за мъж и какво харесваме в него, се определя от зодията.

Овен
Дамите от този знак обичат силни ухажори, които по нищо не им отстъпват. Такива мъже са постоянно в движение и затова рядко се задържат близо за дълго време. Именно такива мъже са в състояние да внесат хармония в живота им.

Телец
Тези момичета предпочитат стабилни поклонници: с богатство, връзки, стабилен приятелски кръг. Ако мъжът не може да се похвали с това, няма никакъв шанс.

Близнаци
Жените от този знак често сами не знаят какво искат от една връзка. И те избират едни и същи непостоянни спътници. Но тези, които ясно знаят какво искат от избрания, те просто се изплашват.

Рак
Никога не дават шанс на нови познати. Раците избират тези, които вече са в техния социален кръг, вярвайки, че по този начин могат да избегнат клопки във връзките.

Лъв
Като ярък и мощен знак, Лъвицата избира точно обратното. За нея е важно спътникът да не е водещ във връзката.

Дева
Човек, който винаги е в центъра на вниманието, привлича Девите като магнит. Тъй като са скромни и не обичат шума около тях, тези дами се стремят да намерят своята противоположност.

Везни
Те винаги избират тези, които имат същите интереси като техните. Везните не считат своята противоположност за добър избор.

Скорпион
За тези жени честността и искреността са важни. Свикнали са да казват какво мислят и да изискват същото от партньора си. Скорпионите никога няма да обърнат внимание на по-тихи и по-хубави момчета.

Стрелец
Те обичат рискови момчета, които могат да побеждават, докато пътуват. Те са привлечени от енергията на такива хора, способни да вдъхновяват нови открития. Ето защо те никога не се интересуват от мъже, чийто живот е стабилен и планиран.

Козирог
По природа жените от този знак са практични и затова избират подобни мъже. Никога не гледат сериозно на спонтанните фенове.

Водолей
Тези момичета обичат да говорят с часове за всичко с избраника си. Ако човекът не им се струва достоен събеседник, способен да изненадва, те ще го игнорират.

Риби
Те ценят грижата за себе си и избират тези, които ще ги носят на ръце. В същото време те обръщат внимание само на външните прояви от страна на мъжете: цветя, подаръци, пътувания