За пари ли се скараха? Любо Нейков отсвири Руслан Мъйнов и Кръстьо Лафазанов

Любо Нейков се завръща с ново комедийно предаване в ефира на Би Ти Ви. „Дъ шоуто“ ще бъде излъчено за пръв път на 2 май и ще бъде поосъвременен вариант на „Комиците“, които дълго време бяха сред най-гледаните формати, но в последните години загубиха инерция и скечовете им доскучаха на публиката.

Интригата покрай новото предаване е, че Нейков не е поканил близкия си колега и приятел Руслан Мъйнов, който в момента се изявява в „Като две капки вода“, да се включи в новия проект. На негово място се е настанил Тончо Токмакчиев, който изпадна безславно от тв ефира, след като „Шоуто на канала“ бе свалено от БНТ заради покъртително ниския си рейтинг.

Снимката на Токмакчиев присъства и в рекламата на новото предаване заедно с тази на Любо, както и на Христо Гърбов. Остава мистерия защо Нейков не е поканил Руслан Мъйнов и Кръстьо Лафазанов, с които повече от 10 години бяха рамо до рамо в „Комиците“. Възможно е екипът на актьора да се е разпаднал заради спорове за пари, коментират хора от телевизионния бранш. Говореше се, че преди „Комиците“ да паднат oт екран, Нейков плащал на екипа мизерни хонорари, срещу които всички негодували.

Напоследък проектите на Любо не вървят съвсем добре, след като с ортака му Евтим Милошев си разделиха бизнесите и той го изключи от най-успешните си идеи. Нейков не беше част от продуцентския екип на хитовия сериал „Откраднат живот”, реализиран от съдружника му Милошев. Комикът не участва и в продуцентството на новата тв драма „Лъжите в нас“, отново по идея на Милошев, както и в настоящия сезон на „Сървайвър“, заснет от екипа на Евтим с финансиране на Би Ти Ви, пише „Ретро“.

Очевидно двамата бивши партньори имат различия, когато става дума за телевизия. Проектите на Милошев обаче са златна мина за пари, докато Любо лежи на стари лаври с успеха на „Столичани в повече“ и „Комиците“.

Previous post Колко пари пръска мъжът на Мария по нея?
Next post Още една поп фолк звезда чака бебе