За 14 февруари: Предпазни маски с любовни надписи заляха нета

Оферти за предпазни маски за влюбени заляха нета преди 14 февруари. За разлика от преди празникът няма да може да бъде посрещнат на романтична вечеря в ресторант, домашният уют обаче винаги може да се превърне в алтернатива.

В условията на пандемията,

търговците стават все по-изобретателни в привличането на клиенти,

предоставяйки им едновременно и защита, и възможност да зарадват човека до себе си. Според оферта в онлайн магазин за подаръци „носенето на маски е задължително, но това не ни пречи да показваме любовта си един към друг” – надписите върху най-носения аксесоар през последната година пък варират от „ние сме създадени един за друг” до „завинаги заедно”.

Потребителите могат да избират между 12 модела, които да внесат цвят в иначе сивото ежедневие по време на пандемия. Търговците посочват още, че макар предлаганите предпазни маски да са с по-ниска степен на защита в сравнение в респираторните, във вътрешността им може да се постави стерилна марля или допълнителен филтър.

Цената на персонализирания комплект за двойки е 18 лв.

В случай, че празникът ни свари изолирани у дома, няма от какво да се притесняваме – до вратата ни може да бъде доставен крафт комплект с домашен пластилин. В него влизат още дървено сърце и прибори, пет обемни картонени кръга в бял цвят и пет топки пластилин, всяка от които ухае по различен начин. Пакетът „направи си сам” излиза 12 лв.

Престоят у дома може да бъде разнообразен и с книжка с 20 любовни ваучера. Всяка страница включва различна изненада за любимия ни човек, сред които масаж и закуска в леглото. Ваучерите са персонални и са на български и английски. Ръчно направената „книга на любовта” ще ни струва 15 лв. Изненадите за празника обаче не се изчерпват дотук.

В социалните мрежи продължават да „валят сърца и падат звезди”. Има и предложения за небесни карти, които запечатват позицията на звездите в специален за нас момент. Цените им варират от 10 до 25 лв. Специализиран сайт за поръчка на нестандартния подарък пише, че за изготвянето му се използва

звездният каталог на Европейската космическа агенция,

който отчита с висока прецизност позицията на звездите, заснети от космическия телескоп Хипаркос.

Романтичната обстановка в домашни условия се допълва идеално от пътека копринени листа от рози, която води до декорираната маса. За пакет от 250 листчета ще броим едва 4 лв. Допълнителни 10 лв. ще ни трябват, ако желаем да зарадваме половинката си и със стихотворение. Обяснението в любов е разпечатано на цветна хартия и украсено празнично.

Previous post Жизел Бюндхен напусна IMG Models
Next post Фолк звезди се цакат със стари хитове