Звезда от „Братя“ разкри голяма тайна за себе си

Йоанна Темелкова се е записала в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, за да учи второ висше образование.

Дни след като навърши 35 години, звездата от сериала на Нова тв „Братя” показа в социалните мрежи чисто новата си студентска книжка, както и няколко свои снимки, правени в най-старото висше училище в страната ни.

„Никога не е късно, да знаете. Трябват ви само желание и цел” – тези думи адресира тя към своите последователи. Така и не сподели точно каква специалност е избрала. В артистичните среди обаче напоследък е много популярно да се учи магистратура „Литература, кино и визуална култура”. Много актьори са вече са я завършили и нищо чудно Лора от „Братя” да е решила да последва примера им.

„Не се замислям, но истината е, че между 30 и 35 години, нямах търпение да стана на 35. Обичам кръглите годишнини. Сега нямам търпение да стана на 40. Харесвам възрастта, дава ми самочувствие, стабилност, сигурност. Не съм сигурна, че хората от нашата професия се страхуват толкова от възрастта, тъй като тя е движена от опита, който придобиваме през годините. По този начин се доближаваме до по-сериозни и дълбоки роли, които можем да пресъздадем по-вярно. Това е моята философия. Но иначе за един артист не знам до колко би била удачна някаква естетична корекция. Разбира се има корекции, които са много деликатни и незабележими, но това е въпрос на личен избор“, разсъждава Йоанна за изборите, които правим, свързани със запазване на младостта на екрана.

Йоанна е с 19-годишен опит на сцената и споделя, че един от най-трудните моменти в живота й е бил, когато е дошла в София и е започнала работа в театър „София“. Според актрисата, тя е имала страхотен късмет след завършването си да отиде да работи в Бургаския театър „Адриана Будевска“. Там тя е изкарала страхотни години, посветени на истинския театър, този, за който винаги си е мечтала. Завръщането й в София и по-точно динамиката и хаосът на големия град не и се отразяват добре, но чрез сериала „Братя“ и работата на сцената се взема в ръце, пише show.blitz.bg.

„Не се чувствам разочарована от театъра, напротив, работих с изключителни хора на сцената, както режисьори, така и актьори. Но усетих, че имам нужда да направя пауза. Тъй като съм актьор на свободна практика от 6 години, това е един доста труден път. Имам късмет да снимам сериала „Братя“ и да продължавам да се развивам, но той ще свърши в един момент и затова имам планове както в театъра, така и свои проекти, които се надявам да реализирам“, споделя актрисата.

Previous post Мъжете плачат, изтърваха я: Натали Трифонова призна за нова любов
Next post Новият на Гери-Никол я ползва за прикритие?