Звезда от новия „Татковци“ сподели, че е интересно да участва в тройка

Актьорът Иван Панайотов, който сме гледали в сериала „Столичани в повече“, влезе и в новия хитов сериал „Татковци“ по bTV. Неговият герой Здравко е ключов образ в комедийния филм. Като дете мечтаел да стане пилот на самолет и хирург. Но съдбата съзряла в него актьор и го изпратила в НАТФИЗ.

Той работи две години като гид в една от най-коментираните напоследък дестинации, а именно Занзибар. Иван Панайотов е култова личност в българското кино, а личния му живот прилича като на сцена от филм.

Включил се е в сериала „Татковци“ след дълъг и напоителен кастинг. Първата му среща с екипа на сериала е била през април и чак след 3 месеца го одобряват за ролята на Здравко в сериала.

Сам споделя, че по нищо не прилича на своя герой. Съвпадението с образа и него е, че и двамата са попадали в любовен триъгълник, а според думите на актьора било много интересна ситуация.

От 2019 година Иван Панайотов работи и като гид в Занзибар. Влюбил се в мястото, когато го посетил като турист. Въпреки страстта си към пътуванията, младият актьор не е мислил да емигрира.

За малко, когато е бил на 23 и взима окончателното решение да прекъсне НАТФИЗ след 3 години обучение, той заминава за Лондон. Но претегля везните“ЗА“ и „ПРОТИВ“ и решава да се прибера в България. На решението му повлияли близки и приятели, които много му липсвали.

За няколко години е бил вегетарианец, но отдавна е включил месото в менюто си заради интензивни тренировки.

Освен във ефир Иван Панайотов играе в много постановки, които представя с трупата си в различни български градове, пише show.blitz.bg.

Previous post Това ли е новата Мария Бакалова?
Next post Феновете я съсипаха: Бони заприлича на Жокера