Звезда от „София ден и нощ“ стана снаха на Динко Динев

Строителният предприемач Динко Динев най-накрая ожени втория си син, пише таблоидът „Галерия“.

Георги Динев каза „да“ на приятелката си Калина. Грандиозното парти се състоя на „Марина Диневи“, а на него присъстваха повече от 200 души, писа клюкарското издание. Белите рози били основен акцент в украсата на тържеството. В края на купона Георги и Калина разрязали грамадна 7-етажна торта, която се извисявала над главите им.

Сватбата трябваше да се състои още миналата година, като бе планирана за края на август, но тогава тържеството бе отменено заради мерките срещу коронавируса. Освен това и бащата на младоженеца Динко Динев и петата му жена – финалистката в конкурса Мис България 2013 Даниела Динева дадоха положителен резултат за коронавирус и бяха карантинирани.

Георги и Калина сключиха тайно граждански брак миналата есен, а 12 месеца по-късно събраха близки и далечни приятели да отпразнуват повода.

Вторият син на Динко Динев и избраницата му са заедно от две години и половина. Младоженецът е непознат в светските среди, защото избягва публичността за разлика от големия си брат Димитър, който има дете от фолк певицата Емануела. Новата снаха на Диневи Калина пък преди време се пробва като актриса. Преди да замае главата на милионерския наследник Георги, Калина се снима в сериала „София ден и нощ“.

Previous post Люси Иларионов и Ани Хоанг фалираха
Next post Вижте 80-годишния баща на Димитър Рачков