Звезда от „София ден и нощ“ 4 часа се бори за живота си

Дизайнерката Елена Алекси, която се прочу с ролята на Марина в риалити сериала „София ден и нощ“ едва оцеляла след изненадващ алергичен пристъп.

Без да е проявявала до този момент алергии, изненадващо Елена изпаднала в тежък алергичен шок. Съпругът ѝ я откарал до най-близкия лекарски кабинет в село Искрец, но когато пристигнали установили, че нито кабинет има, нито аптека.

Междувременно Елена изпаднала в безсъзнание, започнала да се задушава, подува се и почервенява. Шокиран, съпругът ѝ скочил обратно в колата и подкарал към Своге. Пътят обаче бил толкова лош, че максималната скорост била 30 км/ч. Закарва я в спешното отделение на местната болница, където 4 часа лекарите се борят за живота ѝ.

„Направиха всичко по силите си, за да ме спасят и да, това ме навежда на едни мисли за една разрушена и порочна здравна система. За липсата на елементарни неща като аптека поне в малките населени места. Дори не мога да си представя, колко ли хора са си отишли заради това“, написа в социалните мрежи дизайнерката и увери приятелите си, че вече е добре, писа Уикенд.

Previous post Даяна от „Фермата“ пред сериозна дилема
Next post Ето какъв е мъжът на Ели Гигова…