Зверски скандал в “Игри на волята”! Искат 100 бона неустойка от участник

Всеки човек добре знае, че преди да сложи подписа си на какъвто и да било документ, първото нещо, което трябва да направи, е задължително да се запознае обстойно с текста, изчитайки дори и редовете, напечатани със ситен шрифт, които в немалко случай се оказват истинско предизвикателство за “невъоръженото око”, пише struma.bg. Естествено, това е необходимо, за да избегне евентуални бъдещи проблеми, които могат да го сполетят, тъй като не е внимавал, когато е било необходимо и впоследствие съзнателно или не е нарушил подписаното споразумение.

Не е ясно дали Тодор Желязков-Табуретката, добил популярност у нас с участието си в “Игри на волята”, е разучил в детайли договора си, но е факт, че в момента е изправен пред сериозно затруднение, защото е нарушил част от клаузите му. Наскоро бургазлията е получил покана за доброволно изпълнение от продуцентите на предаването, изискващо от него да плати в 7-дневен срок немалката сума от 100 хиляди лева, а причината е, че е разкрил подробности около събитията, случили се зад кулисите на шоуто.

Преди време той определи условията в риалитито като “ужасни”, уточнявайки, че те нямали нищо общо с уречените, а също така сподели, че на участниците не била предоставена обещаната медицинска помощ. В общи линии шампионът по бразилско жиу-житцу отправи редица упреци към продукцията и нейния екип, а последствията от думите му не закъсняха.

Преди дни в личната Фейсбук страница на Петър Низамов-Перата се появи видео, в което двамата мъже обясняват повече за санкцията на Тодор.

“Днес пред вас, за да ви разкажем за един казус, който предполагам, че ще ви бъде доста интересен. Предаването “Игри на волята” – в лицето на Николай Топарев, някакъв продуцент, искат от своя участник 100 хил. лева, вместо да му плащат“, казва Низамов, показвайки поканата за доброволно изпълнение към обектива.

Той подчертава, че разпространеното от Желязков, превърнало се в мотив за исканата неустойка, е самата истина. Освен това Петър обещава, че още тази неделя ще излъчат двучасов разговор на живо в социалната мрежа, в който ще се включат и други имена, появили се във въпросното предаване, за да разкажат и обяснят подробно цялата ситуация с “некоректната продукция, която изнудва и рекетира участниците си, въпреки че те не са си спазили договора”, както я нарече самият той.

“Разбира се, че никой няма да им плати 100 хил. лева. Истината ще се казва, защото конституцията е гарантирала свободата на словото и никакви договори не могат да променят правото на хората да имат мнение“, изясни Низамов.