Зейнеб не бърза да се връща на екран след раждането

Репортерката Зейнеб Маджурова не бърза да се връща на работа, след като роди близначките си Василиа и София. Както върви, поне още година и половина тя няма да е на екран. Отглеждането на децата е по-сложно сега, а и по-важно от кариерата, убедена e приятелката на Гала, пише Уикенд.

3a раждането на близначките се разчу в средата на септември, но се говори, че е станало доста по-рано. Майката, вероятно от суеверие, крие рождените дни на двете си малки деца и кака им Мириам. Тя слезе от малкия екран още в края на пролетния тв сезон, когато бременността ѝ все още не личеше пред камерите, а за погачата за първите им 40 дни съобщи доста след събитието. Фенките на Зейнеб признават, че искат отново да я гледат по телевизията, но с три малки деца няма изгледи това тяхно желание да бъде удовлетворено скоро.

За разлика от своите колежки, които наскоро родиха – Никол Станкулова и Гери Малкоданска, риалити звездата не бърза да работи. Тя смята да остане с децата поне докато дойде време да тръгнат на ясла, а може би – дори и на градина. Тези свои планове Маджурова разкри във вторник, когато реши да отговаря на въпроси на свои фенове в социалните мрежи. Ето какво написа, когато я попитаха дали ѝ липсва телевизията и кога мисли да се върне на работа: „Да. Липсва ми, но все още имам много памперси за сменяне преди да се завърна“.

Ако смята да действа, както след раждането на първата си дъщеря – Мириам, Зейнеб най-вероятно ще се върне пред камерите чак след година и половина – когато близначките отпразнуват втория си рожден ден. Точно така стана с кака им. Тя се роди в края на 2019-а, а майката се върна на работа в края на 2021-ва. Тогава тя смени студиото на Нова телевизия, където цял живот бе работила, с рубрика в сутрешния блок на bTV.

Дали след второто майчинство няма да поднесе някоя нова изненада? Нищо чудно. He e изключено да направи собствено предаване. За тези планове обаче все още е твърде рано да се говори. Зейнеб отговори подробно на всички въпроси, които почитателките ѝ зададоха. Тя разясни защо никога не показва снимки на мъжа до себе си – милионера Стоян Балевски. Причината била, че той не искал да бъде публична личност а тя уважавала неговото желание да пази личното си пространство.

Звездата обясни и защо никога не си е правила пластични операции:

“Може би, защото винаги съм вярвала, че отвъд външните ни характеристики има едни вътрешни ценности, които могат да те направят достатъчно красив. А може би, защото съм в чудесни отношения с недостатъците си и не изпитвам необходимост да ги заличавам. И не на последно място, а може би и на първо – никога не съм харесвала сору paste устни, носове, а отскоро – и очи”, написа тя. Думите ѝ вероятно са засегнали доста нейни познати, които не са толкова заклети фенки на естествения вид, но нито една от тях не даде израз на недоволство.

Previous post Илияна Раева се похвали с 90-годишния си баща
Next post След снимки в Солун: Бакалова се прибира вкъщи за Коледа