Зейнеб проговори за мъжа си и показа негова снимка

Зейнеб Маджурова досега избягваше да повдига завесата за личния си живот, който години наред пазеше грижливо в тайна. До този момент, в който явно е решила, че след 9 години съвместен живот, е време да осветли кой е мъжът в живота й.

Тв водещата, която отскоро се изявява в bTV, след като дълго време бе в „На кафе“ по NOVA, очевидно е много щастлива с бизнесмена Стоян Балевски, с когото имат и дъщеричка. Нещо повече – в скорошно тв интервю тя признава, че той е човекът, който внася баланс в семейството.

„Той внася баланс в нашето семейство,аз съм доста по-темпераментна“, отсича Зейнеб в тв интервю за „Търси се“, което ще се излъчи тази събота в ефира на bTV.

Първата изненада за красивата блондинка се оказаха нейните семейни приятели – Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Те описват ко-водещата на „Тази сутрин“ като лек за общуване човек, отговорна майка и истинска дама.

„Аз съм от жените, които не могат да носят две дини под една мишница. Реших да се отдам изцяло на детето си и когато усетих, че искам вече да работя, първият човек, на когото звъннах беше Андрей“, обясни още бургазлийката с турски произход.

За първи път зрителите ще видят и майката на Зейнеб – Севинч Маджурова, която ще разкаже за детството, тийнейджърските години и порастването на дъщеря си, както и за най-трудния си момент, свързан с нея. Пред камера ще застане и свекърва й – Мими Балевска, за която Зейнеб е като дъщеря, пише show.blitz.bg

Previous post Мъката няма край: Ева от „Тоника“ погреба още един любим човек
Next post Фики вече няма да е само чалга изпълнител