Зетят на певицата Тита – ортак с Митьо Очите

Скандалите в семейството на новопокръстената чалгаджийка Христина Пенчева – Тита, се вихрят един през друг. Преди няколко месеца таткото на цицорестата фурия – Милен Пенчев, бе арестуван като шеф на НОИ-Силистра и обвинен по схема за отпускане на пенсии чрез фалшиви документи, поради което скоропостижно легна на топло в ареста.

Сега лъсна нова патаклама- зетят на певицата е забъркан с ортаци на несебърския Ал Капоне – Димитър Желязков – Митьо Очите, разкрива Lupa.bg.

Известен като медноруднишкия Таки, бизнесменът Валентин Христов е съпруг на красивата сестра на певицата – Десислава, и е близък до обкръжението на боса от морския ъндърграунд.

През 2017 година зетят на Тита бе ударен от митничари, барети и Икономическа полиция. Бензиностанцията на Валентин Христов бе запечатана заради афера с контрабандно гориво. Зетят на чалгаджийката бе обявен за издирван, а самият той тогава твърдеше, че нямал нищо общо със своята бензинджийница, която отдал под наем.

Валентин Христов има интересна компания – движи с Никола Маринов – Кольо Магарето и Дженко, първи дружки с Митьо Очите и свидетели на стрелбата по него в Слънчев бряг през 2016 г. Маринов не бе само свидетел, а и потърпевш, след като бе ранен сериозно в пукотевицата в заведението „4 you“, където Очите оцеля на косъм след 13 куршума.

Кольо Магарето се спрягаше като дясната ръка на Очите. Двамата бяха и бизнес партньори. Мускулестият мачо е от най-близкото обкръжение на зетя на Тита и двамата често купонясват с наргилета и марков алкохол.

Въпреки скандалната си репутация в Бургас, зетят на „Антилопата” Тита е добър съпруг и баща, шушукат в морския град. Тита дори се радва на племенница, която наскоро направи една годинка.

На тържеството присъствала и самата изпълнителка под ръка с любимия си Недко Николов, който също движи в компанията на Магарето и Христов, което се вижда от публикувани от него снимки в инстаграм.

Въпреки че излезе сух от скандала с контрабандното гориво, зетят на най-големия естествен бюст в музикалния бранш успя да се забърка в друга афера – изчезна вдън земя, след като бензиностанцията му бе запечатана, а полицията в Бургас бе вдигната на крак, за да проверява всички лъскави джипове в издирване на Христов.

Малцина свързват скандалната акция на митниците и Икономическа полиция и бизнесмена Христов с Тита, а и певицата не коментира публично семейството си.

Тита вече преживя сериозно изпитание, след като със сестра й Деси отидоха на крака в Апелативния специализиран наказателен съд, за да подкрепят баща си Милен.

Той стана пословично известен със схемата за отпускане на пенсии чрез фалшиви документи, които се издавали с кодирана бележка от Пенчев: „СМЧ Ц – Пенчев“, или „Силно мой човек – Пенчев“.

Тогава Тита се застъпи за баща си и обяви, че той е напълно невинен, но не направи същото, за да обяснява спорното минало на зет си Валентин.