Златен е за хубавата Райна: Всички мъже завидяха на Башар Рахал

Любимата на Башар Рахал – Райна Караянева разкри част от романтичното им пътешествие, която умили феновете.

В сряда тя публикува в социалните медии стара снимка от пътуване на двойката до френската столица. Някои дори се заблудиха, че артистите са там сега, но се оказва, че това е фотос отпреди около месец, пише hotarena.net. Тогава Райна и Башар са прекарали само три дни в града на любовта, но тези три дни са били знаменателни, а феновете искрено се впечатлиха от начина, по който хубавицата гледа избраника си.

Райна е плакала, защото не успяла да стигне навреме до една от емблематичните галерии в града. „Започвам с тъжната част от историята с една разревана снимка от брега на Сена, малко след като затвориха вратите на Музея „Орсе” под носа ни.

Принципно не рева като закъснея за нещо… иначе щях да рева всеки ден по няколко пъти. Но в случая имаше изложба с картини на Едуард Мюнх (вероятно има предвид норвежкия художник Едвард Мунк – б.а.) , а се очакваше да летим на следваща сутрин – тоест пропуснат златен шанс… Та поревах си, пък после погледах романтично в хоризонта… непринудено чакаща снимка”, коментира Яна с чувство за хумор. Сега тя припомни пътуването си с нова снимка – този път с Башар пред Айфеловата кула.