Златка Димитрова загатна името на мъжа до себе си

Златка Димитрова е изключително ревнива към личния си живот от много време насам. След драматичната си раздяла с треньора Кирил Танев, в момента тя е щастливо обвързана с друг мъж, но не издава дори и името му.

Красавицата е категорична, че е решила да запази любовните си отношения максимално далеч от медийното внимание и няма намерение да прави публични изявления различни от тези, свързани с професията ѝ на модел и инфлуенсър.

Но някъде, между красивите ѝ фотосесии и вдъхновяващи съвети за тренировки и диета, Златка намира начин да подскаже, че е на крилете на любовта и има мъж, който се грижи усмивката никога да не слиза от лицето ѝ. През последните дни обаче тя май загатна името на мистериозния господин.

Тя сподели поредица от сторита в социалните мрежи на спортна шапка, на която има буквата Л. Под снимката постави семпло сърце в черно. Според последователи на моделката това е първата буква от името на новия мъж до нея. Всеизвестен факт е, че красавицата се носи на крилете на любовта от известно време, но отказва да сподели повече информация за него. За момента се знае единствено, че той е адвокат.

Previous post Мариела Нордел за “Ергенът“: Защо не вкарате и 1-2 гейчета в шоуто, че като го гледам…
Next post Зодиите, които ще се влюбят тази пролет