Златка Димитрова проговори за новия си мъж

След две бурни връзки и още по-бурни раздели Златка Димитрова си взе поука. Експлеймейтката упорито крие самоличността на новия мъж в живота си, но поне се осмели да сподели, че го има.

„Винаги търся любовта, не мога да живея без нея. Тя ми дава страшно много сила, мотивира ме, кара ме да се усмихвам, да минавам лесно през трудни моменти. Тя е всичко за мен“, обяснява честите смени на половинките в живота си Златка, цитирана от в. „България днес“.

Бургаската дива явно си е научила урока и този път не иска да признава, че лети на крилете на любовта. И още повече кой е избраникът ѝ. Тя повдигна завесата, като разкри, че мъжът, с когото дели едно ложе в момента, е с 10 см по-висок от нея. На въпрос дали мъжът ѝ има хубава усмивка, Злати отговаря: „Рядко я виждам, но има, да!“.

Черната Златка има богат опит в дългите връзки. Малко след като се роди синът ѝ Миро от връзката ѝ с бизнесмена Мирослав, тя реши, че не иска повече да си играят на щастливо семейство. Злати си взе детето и едва няколко месеца след шумната си раздяла с Миро се сдоби с нова голяма любов.

Връзката, която Златка афишира, беше с фитнес инструктора Кирил Танев. Той успя не само да замае главата на моделката, но и да извае тялото ѝ. Двамата станаха супер популярни в мрежата сред феновете на този вид спорт. Не след дълго и Кирил остана в миналото, а Златка така и не разкри защо му е била шута, допълва изданието.

„За мъжа до мен ще ви разкажа в момент, в който съм сигyрна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам максимално да скрия личния си живот“, сподели неотдавна Златка Димитрова.

Previous post Андреа лъсна гола в секссайт
Next post Галена: Секс трябва да се прави всеки ден!