Златка Димитрова се премести в София заради заможен адвокат

Златка Димитрова се радва на нов мъж в живота си. Плеймейтката има връзка със заможен адвокат и заради него се е преместила в София. Доскоро силиконката живееше в родния си Бургас, но любовта я е отвела отново в столицата.

Атлетичната брюнетка даде малко време след раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев, преди отново да се впусне в романтични отношения.

Тя преживя не една или две любовни несполуки в миналото, но този път била обнадеждена, че ще ѝ потръгне в личния живот. Половинката ѝ неотдавна я зарадвал с ключовете за чисто нов автомобил.

„Винаги търся любовта, не мога да живея без нея. Тя ми дава страшно много сила, мотивира ме, кара ме да се усмихвам, да минавам лесно през трудни моменти. Тя е всичко за мен! Не обичам да съм сама!“, споделяла е Димитрова.

За новия мъж на смуглата бургазлийка не се знае много. Известно е само, че е юрист и е горе-долу на нейната възраст. Досега Златка излизаше предимно със спортисти и фитнес маниаци, но явно е решила да смени таргета, пише „Уикенд“. От известно време тя е много потайна и рядко говори за личните си отношения. Профилите ѝ в социалните мрежи са предимно с рекламна насоченост, така че едва ли ще видим новото ѝ гадже на снимка.

След поредица от провали в любовта Димитрова имаше сериозни притеснения, че може да е урочасана. Преди години тя загуби първото си дете в напреднала бременност и си бе внушила, че някой ѝ е направил черна магия. „Сблъсквала съм се с много неискрени хора! Много съм страдала и плакала!“, разказвала е Златка.