ГОРЕЩО

Златка Димитрова със скандален разказ как са я принудили да се ваксинира

Златка Димитрова се писа поредната жертва на COVID мерките и изискването на зелен сертификат. Брюнетката избухна с разказ как е била брутално изгонена от клиника наскоро заради това, че все още не си е поставила ваксина.

Черната Златка имала предварително заявена процедура, но въпреки, че разполагала с отрицателен тест, оттам е получила натиск по най-бързия начин да бъде ваксинирана.

„Нововъведените мерки водят до потресаващи ситуации. Нито съм противник на ваксините, нито привърженик. За мен ваксинацията е единствено и само въпрос на личен избор“, обяснява Златка.

И допълва: „Абсурдно е обаче човек да отиде в реномирана клиника за предварително заявена процедура и да не бъде допуснат, макар че има валиден ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ за Ковид, а да го пращат да се ваксинира на първия срещнат пункт. Иначе – вън“.

„Защо всеки тълкува мерките както му е угодно и се стига до подобни нелепи ситуации?! Аз също се страхувам от вируса, с който все още не съм се сблъсквала. Пазя се, пазя околните и спазвам правилата стриктно, но не приемам да бъда задължавана да върша нещо против волята си, за да живея нормално. Все още у мен буди въпросителни фактът, че мои приятели ми споделят за ваксинирани пациенти, които, за жалост, вече са част от черната статистика…“