Златка Димитрова със скандален разказ как са я принудили да се ваксинира

Златка Димитрова се писа поредната жертва на COVID мерките и изискването на зелен сертификат. Брюнетката избухна с разказ как е била брутално изгонена от клиника наскоро заради това, че все още не си е поставила ваксина.

Черната Златка имала предварително заявена процедура, но въпреки, че разполагала с отрицателен тест, оттам е получила натиск по най-бързия начин да бъде ваксинирана.

„Нововъведените мерки водят до потресаващи ситуации. Нито съм противник на ваксините, нито привърженик. За мен ваксинацията е единствено и само въпрос на личен избор“, обяснява Златка.

И допълва: „Абсурдно е обаче човек да отиде в реномирана клиника за предварително заявена процедура и да не бъде допуснат, макар че има валиден ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ за Ковид, а да го пращат да се ваксинира на първия срещнат пункт. Иначе – вън“.

„Защо всеки тълкува мерките както му е угодно и се стига до подобни нелепи ситуации?! Аз също се страхувам от вируса, с който все още не съм се сблъсквала. Пазя се, пазя околните и спазвам правилата стриктно, но не приемам да бъда задължавана да върша нещо против волята си, за да живея нормално. Все още у мен буди въпросителни фактът, че мои приятели ми споделят за ваксинирани пациенти, които, за жалост, вече са част от черната статистика…“

Previous post Наум Шопов сложи край на „Ергенът“
Next post Чалга звезда се завръща на сцена след 10 години