Златка и Карен подкараха нова кола за 600 000 лв.

Златка Райкова и любимият ѝ Карен ще возят първото си бебе в чисто нов джип за точно 255 900 евро без ДДС или 307 080 евро (600 557 лева).

Колата е произведена януари 2019 година и е на 27 250 км. Автомобилът е с 650 к.с. и е решен в черен цвят, пише Lupa.bg.

В бедната ни държава суперколите се купуват като топъл хляб. Все повече богати нашенци се спират на известната автомобилна марка, част от концерна „Фолксваген”. Преди по-малко от месец фолк певицата Мария се похвали, че в гаража им вече присъства същата кола като на Златка, което е нов внос и е решен в червен цвят.

Джипът на Златка и Карен най-вероятно ще се шофира от бившия тенисист, който доскоро управляваше друга мощна спортна кола. Русата плеймейтка получи за Коледа джип за скромните 300 000 лева.

Златка има син от Благой Георгиев, а в момента очаква отново момче от Карен. Семейството ще се увеличи напролет и им трябва по-голяма семейна кола, явно заради това Хачатрян се е спрял на скъпарския джип, който всеки мечтае да може да си позволи.

Previous post Раздялата е болезнена: Хекимян отново остана сам
Next post Ивана е неузнаваема и с нов цвят на косата