Знаменитостите, за които си фантазират мъжете и жените, докато правят секс

Една от най-често срещаните сексуални фантазии е да мислите за някой друг, докато правите любов с партньора си. Утвърдено е мнението, че при двойките това се случва заради сексуалната рутина.

Повече от половината мъже и жени фантазират, че правят секс с някой друг, докато всъщност правят секс с партньора си, установиха изследователи.

Цели 62% от жените и 56% от мъжете споделят, че си въобразяват, че са в леглото с някой друг, съобщава „Сън“.

Сайтът за запознанства saucydates.com попита 8371 членове какво наистина мислят, когато правят секс.

Така жените признават, че си фантазират за филмови звезди като Даниел Крейг, Брад Пит и Брадли Купър.

Мъжете също изброяват актриси във фантазиите си – от Риана и Кейти Пери до Лейди Гага, Рита Ора, Дженифър Анистън.

И мъжете, и жените признават, че не могат да изключат възможността да си представят, че го правят с най-добрите си приятели, колеги, порно звезди, партньори на приятелите си, бивши партньори или някой, с когото са имали връзка за една нощ.

Фантазиите на жените са по-еротични и 50 процента от анкетираните казват, че си фантазират, че са на плажа или в хотелска стая с някой друг, докато правят секс с партньора си. Само 35 процента от мъжете казват същото, пише още БГНЕС.

„Всъщност всичко е доста нормално, но да се надяваме, че никой не казва името на известната личност, която си представя, защото това може да бъде малко неудобно“, шегува се авторът на изследването Дейвид Манс.

Previous post Животът на 2 зодии ще се подреди идеално до края на януари
Next post Кинозвезди се заразиха с COVID на „Златните глобуси”