Зодиите, които изобщо не си подхождат в любовта

Всеки човек поне веднъж в живота си се влюбва в неправилния за него, но осъзнаването идва чак след дълго страдание. Истината е, че това може да е повлияно и от сходството между зодиите ви. Чертите от характера ви просто не могат да се хармонизират и нещата между вас не се получават, пише actualno.com. Астролозите посочват няколко двойки зодии, между които няма никаква любовна съвместимост. Нека видим кои са те:

Овен и Рак

Овните и Раците създават връзка много бързо, но и също толкова бързо тя се разпада. В началото страстта и емоциите са бурни, но бързо се изчерпват. Двата знака установяват, че просто възгледите им за живота по никакъв начин не съвпадат. Раците са много емоционални и чувствителни, които бързо се засягат и нараняват, а Овните са по-студени и понякога агресивни. Връзката им не се гради на доверие, имат различни виждания за бъдещето, а при раздяла Раците страдат дълго, докато Овните са готови да се впуснат в нови любовни отношения.

Близнаци и Скорпион

Близнаците са безгрижни личности, които не се затормозяват да мислят за бъдещето и се оставят по течението. Трудно намират правилната половинка, тъй като не знаят какво точно искат от нея и как да я открият. Докато Скорпионите са точно обратният тип характер – те отлично знаят какво търсят в партньора си и какво очакват от него, като желаят то да се случва на момента. Близнаците са приключенци, а отровната зодия пък не обича необмислените действия и избягва рисковете. Едните обичат да контролират, а другите се чувстват притиснати и задушавани, което поражда много конфликтни ситуации и прекратява връзката бързо.

Козирог и Стрелец

Козирозите са работохолици, стриктни, интелигентни и целеустремени. Те обичат стабилността и се стремят към натрупване на богатства. Не обичат безгрижието и необмислените действия. Стрелците пък са авантюристи, впускат се във всяко предизвикателство на момента, без изобщо да му мислят. И тук възгледите им за живота просто за коренно различни, което няма как да изгради една стабилна и хармонична връзка, колкото и опити да се правят.

Телец и Водолей

Телците са сериозни личности, които спазват принципите си и много добре знаят какво искат от човека до тях. Те държат на лоялността и романтиката. Те умеят да „прочитат“ любимите си хора и знаят във всеки момент по какъв начин ще се опита да ги изненада партньорът им. Но това никак не допада на Водолея, който пък е много емоционален и спонтанен. Той не обича да бъде изненадван, а по-скоро обратното и се стреми да го прави винаги по различен и оригинален начин, а Телецът често разваля изненадите му. Това предизвиква спорове и дори може да се стигне до разделяне на пътищата.

Previous post В България има камък, който лекува всяка болест
Next post С пръст в уста: Онлайн магазин ужили Милица Гладнишка жестоко