Зодиите, на които им е направена любовна магия

В любовта си мислим, че винаги сърцето ни води и ни насочва накъде трябва да поемем, но всъщност понякога енергията на другите хора се оказва много по-силна. Ето кои са зодиите, които трябва да внимават в любовта:

ТЕЛЕЦ

Телците винаги имат проблеми в любовта. Каквото и да направят, все ги застига някаква сложна ситуация, от която се чудят как да излязат. В случая ситуацията е свързана с любовта. Някой им е направил магия, с която да не им върви в нито една връзка, която започнат в последната година. Така ще бъде и до края на тази година, което поставя Телците в лоша ситуация.

Всеки опит да обичат или да бъдат обичани се разрушава пред очите им и се чудят дали те не са причината за това. Истината е, че всичко при тях си е наред, просто някой им е изпратил лоша енергия, с която всичките им връзки се провалят. Има един единствен начин да развалят тази магия и да не продължава повече това лутане в любовта. Начинът е изхвърлят всички подаръци и вещи, които имат от бившите си любови. Още на мига!

ЛЪВ

Лъвовете си мислят, че няма как да някой да пребори силния им характер и да им изпрати лоши мисли, които могат да му повлияят по някакъв начин. Но това изобщо не е вярно. Щастието им много дразни някой, който е решил да провали любовта, която са намерили. В случая Лъвовете трябва много да внимават, защото магията, която им е направена и за изневяра.

Въпреки, че си мислят, че няма как да изневерят, няколко глътки алкохол в повече, неподходяща компания… и всичко може да се случи. Ако Лъвовете искат да развалят тази магия, непременно трябва да скрият временно всичките си снимки с половинката си от социалните мрежи, така че да спрат лошия приток на енергия във връзката си.

СКОРПИОН

Скорпионите много пъти са били в ситуацията, в която нещо в любовта тотално се проваля за отрицателно време. Много искат да стане нещо специално за тях, но някой им пречи в това начинание. Или искат да започнат нова връзка, или искат да предложат брак.

Каквото и да им предстои, някой много иска да се провалят в това. Скорпионите трябва да изчакат правилния момент и непременно трябва да развалят магията. Единственият начин да го направят е като предприемат действието, което са замислили на 13-то число от месеца. Точно тази дата ще ги предпази и ще им даде пълното щастие, за което мечтаят, пише actualno.com.

Previous post Рачков призна какво прави вечер вкъщи
Next post 5 знака, че един мъж е зле в секса