Зори Джи от „Ергенът“ крие истината за живота си

Една от най-запомнящите се участнички в „Ергенът” Зорница Господинова може и да няма късмет в любовта, но пък от малка се радва на огромен лукс, защото е милионерска наследница. Родителите на Зори Джи въртят доста фирми, медицински център и лаборатория, пише „Уикенд”. Дружествата на Господинови имат сериозен капитал и годишен оборот за стотици хиляди левове, показва проверка на изданието. Само майката на госпожицата, която се бореше за сърцето на Виктор, върти цели 6 фирми.

Всъщност родителите на Зорница спонсорират безбройните ѝ обучения, семинари и курсове, които е завършила и продължава да търси какви нови умения да придобие. Това, за което може да се завиди на риалити героинята, са пътуванията ѝ. Зори е обиколила половината свят, но сама, никога с мъж или приятелки, защото не можела да си намери ерген, който да отговаря на високите ѝ критерии. Доминикана, Египет, Малдиви, Занзибар, Тайланд, Катар, Бали, Индия, Шири Ланка, Израел, Баку, Сингапур и Узбекистан са само част от страните, които е посетила Господинова.

Тя няма шефове и блестяща кариера, защото всъщност работи за родителите си, но не е ясно точно какво.Единственото, което знаем за нея е, че се занимава с криптовалути. Зорница вече е осигурена и готова за семейство – това е единственото нещо, което ѝ липсва.

„Бях влюбена във Виктор. Той изключи човек, който държи на него, цени го и вижда положителни качества в него. Виктор не ме оцени и много загуби” – коментира 32-годишната мома, която от малка е глезена от мама и тате.

Зрителите на шоуто още в началото предположиха, че Зори Джи има пари, съдейки по многото ѝ обучения и курсове, но не ѝ кариера. Мнозина отбелязват, че риалити звездата живее в своя реалност и не е в час със заобикалящия я свят. Търновката не крие, че е живяла на различни дестинации – от екзотични, по-екзотични.

Тя е доста разочарована от шоуто и това, че Виктор Стоянов не я избра да продължи. Милионерската щерка не скри, че иска на по-късен етап да се установи зад граница. По ирония на съдбата всестранно развитата госпожица си тръгна от шоуто точно когато обясняваше, че усеща, че чувствата ѝ към Виктор са взаимни.

Близки до бизнес дамата, чийто певчески талант може да се сравнява само с този на Джорджано, разкриха, че Зори е изплашила всички ергени в родното ѝ Велико Търново и околността, защото още след втората среща им говорела за брак, деца и дори предбрачен договор.

Previous post Съпругата на Уил Смит: Майка ми ме принуди да се омъжа за него
Next post Напусналата Биляна Гавазова работи за второ дете