Зрителите възмутени от скандалите във „Фермата“

Скандал след скандал си спретват новите участници в осми сезон на „Фермата“. В основата са все двете момичета, които по-скоро красят с присъствието си и това дразни останалите.

Чашата преля, след като Аксения и Симона решиха, че са си изпълнили задачите и сложиха банските да поплажуват и да си починат пред погледите на останалите, които опитваха с всички усилия да приключат навреме преди оценяването от стопанина Ники, от което пък зависи и прехраната им.

Но чашата преля когато решиха, че са много гладни и няма нужда да чакат останалите. Решиха да направят за себе си „снакче“, но главният готвач на групата Влади ги спря.

„Ще си направим две питки, каза Симона игнорирайки всички останали. Ние сме гладни“.

Намесата на Радо отприщи луд скандал и лавина от грозни обиди помежду им. Неговата забележка към Симона да не се излага пред цяла България ѝ отвори устата.

„Аз съм човек, който може да говори каквото си иска. На цялото това тяло, което го имаш вътре няма мъж, няма мъжкар. Аз майка ми навън не питам дали трябва да ям, че фермера ще питам“.

„Какво очакваш от мен да ти харесам силикона ли?“, попита я Радо, недоумявайки защо го напада.

„Сигурен съм, че има кой да те харесва, тунинговали са те. Не съм очаквал такава селяния от теб, да се биете за две филии хляб. Тук си като на хотел, ти си куфар и си заминаваш“, отприщи се той.

Подмятанията ѝ, че навън е много „в плиткото“ го вбесиха и я нарече „платена“ и тя го заплаши със съд за клевета. И за финал обиди цялата група, че са подлоги и лицемери.

Аксения също заяви, че когато е гладна ще яде и те не могат да ѝ държат сметка.

Всичко това направи много лошо впечатление и на зрителите, които недоумяват защо тези две дами са в такова риалити и имат ли представа какво се очаква от тях. Ето какво пишат феновете в мрежата, публикуваме коментарите без редакторска намеса:

Колкото и да казват, че не харесват Радо, той поне им казва истината в очите и този път Аксения си я сложи на мястото, то тя вече не се търпи другата кифла Симона и тя е същата – тези двете силиконки със сигурност не са за фермата да си събират багажа и да изчезват.

Радо не ми се нрави, но тук бе прав! Абсолютно прав! Сложи я така харабийската на място, че не е истина!

Жалко е, че е пълно с такива мърлички, дето само ноктетата и джукичките си гледат, а междуушието кухоооооооо!

Горкана Гана-гладничка тя, нагличка тя и невъзпитаничка при това!

Аксения и Симона са абсолютно дъно. Кифли, които нищо не правят, само претенции. Падение на ценности и поведение. Арогантно и обидно поведение. Голямо самочувствие без грам покритие. Нямате реална представа за себе си.

Аксения и Симона са ужасни. Продукцията трябва да ги махне веднага. Тези своеволия които си позволяват са отвратителни. Все пак не са на СПА.

Кастингът тази година „Кърти“ Евала!!! Ето това е територията, която обитаваме, силикон, милиция, комплекси, тежка неграмотност съчетана с тежка арогантност! Това е бъдещето, честит 15-ти септември!