Зрителите на бунт срещу финала на „Капките“

Зрителите на „Като две капки вода“ масово недоволстват след полуфинала на шоуто „Като две капки вода“. Причинaта е Руслан Мъйнов, който не успя да се добере до финала. За първото място ще се борят Александър Сано, Краси Радков, Дарин Ангелов и Крисия.

„Есил или Руслан трябваше да са на финал. През целия сезон се справяха чудесно.! Накрая решиха да избутат Крисия напред (без реални заслуги). Жалко…“, пишат разочарованите фенове.

Мнозина директно обвиняват продуцента Магърдич Халваджиян за тънките сметки, правени по отношение на участниците. Зрителите питат защо не им е било показвано крайното класиране, както всеки път и се чувстват излъгани, защото крайният резултат е под въпрос.

„Правилно, някой написа – добутахте Крисия!!! За сметка на Руслан, например! Дали двамата могат да бъдат сравнявани, изобщо? Ето, така се създава напълно излишно напрежение и негативизъм между хората. Подигравка и с участниците, и със зрителите! Не искам да мисля, как се чувства самата Крисия, четейки подобни коментари, а те не са малко, но това е истината! Хайде, бъдете здрави .. преди да напиша нещо неприятно и нетипично за мен!“, гневи се друга почитателка на предаването.