Зрителите не можаха да разпознаят Богданска от грим и корекции

Това не може да е Александра Богданска… Така реагираха последователи на красавицата, която изцяло промени лицето си за една от последните си появи през камерите.

Един от най-търсените модели у нас вече не може да се похвали с естественото си излъчване, пише Intrigi.bg. След като преди няколко години си оперира носа, Алекс е прибягнала до серия от естетични процедури, които тотално са премахнали индивидуалните ѝ черти, придаващи ѝ неповторим чар.

В началото на тази седмица Александра Богданска участва в телевизионното предаване „Кой да знае“, чиито зрители едва я разпознаха.

„Какво си си направила на лицето“, чудиха се в коментарите към шоуто фенове.

Оказва се, че освен ринопластиката, Богданска се е подложила и на други интервенции, което видимо си личи по лицето ѝ, което освен това бе плътно покрито от тежък грим, който никак не ѝ подхождаше.

Бившата на Дани Петканов е оформила брадичката си с филъри. Подчертала е и скулите си, за да изглеждат по-изразени. Устните ѝ също изглеждат леко надути, а червилото, което излиза от очертанията на устните ѝ я прави да изглежда като евтина фолк певица.

Личният чар и красота на Александра почти са изчезнали под тежкия макиаж и играта на скалпела, недоволстват нейни фенове, които я съветват да остави спринцовките с филъри за известно време, защото няма никаква нужда от тях.