Зуека дарява картини за благотворителност в Украйна

Васил Василев-Зуека ще дари свои произведения за благотворителна акция в помощ на пострадалите хора от войната в Украйна. Комедийният актьор, който неотдавна реши да се отдаде на рисуването няма да получи пари от продажбата на техните творби. Вместо това средствата ще бъдат вложени в украинския „Червен кръст“, съобщават организаторите от The Smarts Group и зала за събития BLVD 138.

„В отговор на войната и неоправданата агресия е лесно да се чувстваме безсилни. Нека отговорим със силата, която имаме. Между 10 и 12 март се включи в събитието „Дари или купи изкуство за Украйна“: купи си творба от български художници, илюстратори, фотографи и артисти“, допълва екипът зад кампанията.

Всеки артист, който желае да предостави собствени творби за благотворителната изложба, може да го направи до 7 март.

Освен Зуека в инициативата до този момент са се включили още артисти като номинирания за „Оскар“ режисьор Теодор Ушев, актьорът и награждаван фотограф Владимир Карамазов, Владимир Михайлов и група Rewind, Георги Касабов – Ndoe, Гергана Джевелиева, Диляна Флорентин, Елисавета Въчева, Зоран Мише, Ивана Стоичкова, Надежда Георгиева, Недялко Иванов – Нечо, Нора Ампова, Олга Стойчева, Радина Ганчева, Севда Семер и Теодор Генов.

Previous post Емануела се подигра грубо с бившия си
Next post Участничка в „Ергенът“ призна, че е девствена, настана драма