Зуека стана ресторантьор в Испания

Актьорът със завидни комедийни заложби Васил Василев-Зуека смени постоянния си адрес в Испания, пише „Монитор“. Там сестрата на съпругата му Анна Вичева пребивава от дълго време и семейството на бившия водещ на „Маскираният певец“ е решило да се премести близо до нея.

Запознати ни издадоха още, че Зуекът е решил да върти ресторантьорски бизнес в страната на Сервантес. Това, което го е накарало да емигрира, е неспазването на законите в страната и желанието да осигури по-добро бъдеще за малкия си син Стефан, който е на 7 години, разкри самият той в интервю за „24 часа“ преди дни. Василев все пак уточни, че самият той не е пострадал от законите, но не му е приятно да е свидетел на последствията от политическата обстановка в родината.

Междувременно звездата от „Полицаите от края на града“ ще продължи и да рисува. Той определя картините си като театрални.

„Нямам представа дали има такъв термин въобще, но те са театрални, защото през целия си живот аз съм правил няколко неща: театър, кино и телевизия. Просто сменям театралните средства с боя, с художествено средство, за да изразя същата идея. Затова на някои хора моите картини им приличат повече на илюстрации, на разкази. Така е, защото аз рисувам идеи.

Не мога примерно да почна да „цапам“ и ако нещо се получи, да кажа: аха, това може да стане еди какво си. Не мога да седна и да направя нещо, преди в главата ми да има конкретна идея какво е, как изглежда, каква да е композиция“, сподели наскоро той. Василев ни каза и че спи по 4-5 часа на денонощие и когато не е зает се отдава единствено на рисуването.

Междувременно актьорът и нежната му половинка Ани стягат първолак. Синът му Стефан вече е записан в испанско училище и съвсем скоро ще чуе първия звънец.

Previous post Силвия Петкова с неприятна контузия на морето
Next post Николета Маданска вся смут и съмнения за нова бременност