Зуека с удар по Рачков, забравиха ли го вече в „Капките“

Екранният партньор на Димитър Рачков от много години – Васил Василев-Зуека, потвърди официално, че двамата вече няма да водят заедно шоуто „Като две капки вода“.

Мястото на Рачков поема Герасим Георгиев-Геро. „За 16 години с Митко се превърнахме в най-добрата двойка водещи. Сега е ред да го направим с Геро!“, отсече лаконично Василев в интервю за „24 часа“. Той призна още, че шоуто ще започне през февруари и няма търпение да се качи отново на сцената.

Зрителите обаче със сигурност ще бъдат разочаровани от липсата на Рачков, който вече тренира за собствено шоу. Както стана ясно, предаването ще върви на гърба на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Засега подробностите около него се пазят в тайна. Ясно е също така, че и то ще започне тази пролет и затова няма как Рачков да се вихри и в „Капките“.

Зуека също така разкрива, че шоуто за имитации ще бъде на принципа „ол старс“. „Това издание ще е с певци, които вече са участвали. Най-добрите от най-добрите. Ще е прекрасно! Стартът е през февруари. Скоро ще е ясно повече от кухнята“, обеща той.