Ивайло Захариев подари пълен релакс на годеницата си

Актьорът Ивайло Захариев изненада годеницата си Станислава Славчева със специален подарък за рождения ѝ ден. Влюбените гълъбчета избягаха на романтична ваканция до Сапарева баня. Това стана ясно от публикациите на актьора в социалните мрежи.

“Пълен релакс на 35-ия ми рожден ден! Благодаря ти, Ивайло! Мястото е страхотно”, отвърна рожденичката. Както стана ясно, жената, откраднала сърцето на актьора, е от Асеновград и работи към най-големия доставчик на софтуер, хардуер и комплексни услуги в областта на информационните технологии в света. Тя е майка на момиченце и е един от създателите на “Бебеносещ календар”, в който се отпечатват снимки на известни родители и техните деца, като средствата от продажбите му отиват за благотворителни каузи, оказал се причина за тяхното запознанство, тъй като през 2018-а Ивайло позира за него с двамата си синове Филип и Дамян.

През септември 2020 г. Ивайло падна на едно коляно, предлагайки брак на Станислава след края на представлението “Поручик Бенц”, поставено в дома на маестра Костадина Петкова в село Пчеларово, пред очите на събралата се публика. Под звука на множество аплодисменти, все още облечен в униформата на капитан Лафарж, той поиска ръката на своята любима, която, останала без глас от силното вълнение, едва успя да прошепне „Да!”.

Previous post Моделът Биляниш тъгува за дядо си, починал преди 2 години
Next post Даяна Ханджиева захвърли дрехите