Ивана вдига на крака нашенци в Чикаго

Фолк певицата Ивана ще зарадва българите в Чикаго с онлайн концерт. Поводът са националният празник на 3 март и Денят на жената 8 март. А мисията е да вдъхне на сънародниците ни кураж, патриотизъм и родолюбие. Ивана и нейният бенд планират Live Streaming от София за САЩ на 6 март.

„Ще пътуваме за Америка“- пошегува се звездата на „Пайнер“, съобщавайки за подговения концерт. – Ще бъде много горещо, нищо, че е люта зима, особено в САЩ. Ще бъде много българско, ще бъде много вълнуващо“, допълни тя.

Ивана припомни на феновете си невероятните емоции, които заедно със Стояна и Румен имаха при последното си гостуване в САЩ през 2008-а.

“Полетът ни за Чикаго е рано сутринта на 7 март…”, обявява певицата, визирайки, че за да се излъчва Live Streaming от България в удобно за купони време в Америка, тя и бендът трябва да пеят в София в ранната сутрин на следващия ден. Мястото на срещата е добре познато на българската общност – “Escape Lounge”, 801 E Algonquin Rd., Schaumburg, IL, а организаторите са предвидили различни и интересни изненади за гостите. Купонът пък е гарантиран от Ивана и нейния бенд.

Наскоро с голям успех премина онлайн концертът, който певците Теди Александрова и Емрах направиха за българската общност в Чикаго.