Ивана се обясни в любов на Стояна

Ивана трогна почитателите си в социалните мрежи с емоционално пожелание към един от най-любимите си хора. За пореден път мегазвездата на Планета показа колко много значи за нея музикалната ѝ партньорка Стояна.

Стояна и Ивана работят заедно още преди изпълнителката на „100 патрона“ да стане популярна и разпознаваема от публиката. Техни колеги продължават да се им се чудят как продължават да работят така сплотени и без никакви раздели.

„Стояна, скъпа сестричке, честит имен ден! Няма да спра да ти пожелавам да си здрава, името ти врати да отваря и с обич да се произнася! Възхищавам ти се, гордея с теб и като музикант, и като майка, и като приятел! Истинска си, бе“, пише Ивана по повод имения ден на Стояна.

Пред приятелки Ивана е споделяла, че със Стояна са имали шумни скандали и за момент са си казвали: „Край, Няма да работим заедно“. Бързо им минава и си прощават всичко. Споровете им, обаче, не спират. И до ден днешен продължават да се карат за работа, но пък в живота се чувстват наистина като сестри.

Previous post Алисия е щастлива, но… отложи премиерата на новия си проект
Next post Внучката на Глория я изненада за Коледа