Иван Тишев заменя Павел и Венци в „Гласът на България“

Актьорът и певец Иван Тишев, който зрителите познават като Боби от тийн сериала “Рeвoлюция Z: Секс, лъжи и музика”, ще е новият водещ на „Гласът на България“. Той ще замени Павел и Венци Венц, които бяха лицата на предаването в предходния сезон.

“Да съм водещ в новия сезон на “Гласът на България” е голяма радост и поредното предизвикателство за мен. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и нямам търпение да се срещна с всички талантливи и гласовити изпълнители, които ще се явят на сцената. Сигурен съм, че заедно ще подарим много изненади и свежо настроение на зрителите”, коментира Иван Тишев.

В ролята на V-Reporter пък отново ще влезе манекенката Александра Петканова, която ще водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали.

„Много съм щастлива да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу по bTV и този сезон. В “Гласът за кадър” ще има много забавни моменти, както с новите треньори, които много много харесвам, така и с кандидатите за титлата “Глас на България”, които пък нямам търпение да видя и опозная”, каза и Алекс Петканова.

Припомняме, че сезон 2021 на „Гласът на България“ стартира през есента с три нови треньорски попълнения. В червените кресла ще се настанят поп-фолк дивата Галена, любимката на тийнейджърите Дара и колегата им Любо Киров, а от предходните ментори стола си запазва единствено рокаджията Иван Лечев.

Previous post Бански ала Мерилин Монро завладяват отново плажовете
Next post Карамазов дари 75 000 лв. на педиатрична болница