Иво Карамански показа бионичната си ръка

Синът на бившата тв водеща Нели Атанасова – Иво Карамански-младши, се справя отлично след тежкия инцидент, който преживя в Нидерландия. Той катастрофира с колата си и изгуби лявата си ръка. За щастие, медицината и технологиите са много напреднали и младежът се сдоби с модерна протеза, платена от доведения му баща Александър Сано.

„От няколко години се предлагат бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Буквално този крайник може да върши всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалността на истинската ръка“, обнадежден е актьорът за наследника на Нели Атанасова.

Разбира се, протезата не е никак евтина, но Сано имал възможността да я осигури. Актьорът осинови младежа преди години и официално е негов баща. Той винаги се е гордеел с това, че е много близък с детето на съпругата си.

Екранният Косъм от „Под прикритие“ казва, че Иво е пример за всички, които са преминали през подобна ужасна травма, защото духът му не е паднал след преживяното.

Изглежда, 25-годишният Карамански психически се справя добре с промяната, дори има силата да се шегува със себе си. „Киборг, второ ниво“, написа той в социалните мрежи. Сега Иво успява да живее нормално и продължава да се занимава с любимите си дейности.

Освен всичко друго синът на Нели Атанасова има и гадже. От няколко месеца той излиза с инфлуенсърката и влогърка Антоанет Пепе, която е много популярна в Инстаграм, а наскоро издаде и книга, пише „Уикенд“. Тя е със седем години по-възрастна от него и има три деца от двама различни мъже.