Иво Ториното подарил на Славена Вътова луксозен автомобил

Вече е ясно кой е новият любовник на „Мис България“ 2006 Славена Вътова. Оказва се, че от няколко месеца насам тя се среща с подземния бос Иво Ториното, който до неотдавна заемаше втора позиция в криминалната структура на Златко Баретата.

Запознати издават, че именно Ториното ѝ е подарил луксозния нов Мерцедес, с който се разкарва напоследък бившата миска, пише „Уикенд“. Славена окончателно е изгонила мъжа си Юлиян Цолов, който към момента е подсъдим за измами в размер над 1 млн. лв. За издръжката на Вътова пък грижа е поел криминалният авторитет.

Междувременно пък стана ясно, че след дългото ѝ отсъствие от ефира, Славена най-после си е намерила работа като водеща на лайфстайл предаване по кабеларка, в което се представят светски теми, споделят се лични истории и се говори за пътешествия.

Славена ще дава полезни съвети и идеи за спорт, и ще кани известни личности, които ще споделят със зрителите любимите си кулинарни рецепти.

Предвид, че тя отдавна е привлечена от магията на телевизията, очевидно е доволна, че е получила нова възможност за изява на малкия екран.

Previous post „Ергенът“ Виктор Стоянов: За мен сексът е най-важен!
Next post Тита е щастливо обвързана, но не казва с кого