Известен водещ на БТВ е аут от екрана след Коледа

Неочаквана рокада се очертава в БТВ след коледните празници – Златимир Йочев слиза от ефир.

Причината не е ново работно място или изненадващо уволнение, а почивка. Йочев заминава за Египет заедно със семейството си, тъй като не е излизал в отпуска откакто работи в медията. На екзотичната ваканция ще го придружава съпругата му Марина Цекова, която гледаме всеки уикенд в съботно-неделния сутрешен блок на конкурентната Нова телевизия.

Златимир е заклет пътешественик и е обиколил десетки страни по цялото земно кълбо.

В Египет с половинката му са резервирали луксозен хотел, но искали да съчетаят плажуването с посещения на Кайро и пирамидите. Арабският свят е познат на водещия още от детството му, което е преминало в Либия. Той е отраснал там, тъй като родителите му са работели в Триполи. Майка му е била медицински работник, баща му – счетоводител. Татко му обаче загива нелепо в катастрофа именно в арабската държава. За кратко Златимир и жена му бяха колеги в БТВ, докато той водеше сутрешния блок, а тя четеше новинарската емисия.

Само след месец обаче двамата станаха конкуренти в различни медии. Красивата журналистка все пак ревнувала половинката си от екранната му партньорка Биляна Гавазова, макар самата тя също да е омъжена и да има дете. Доскоро двамата със Златимир действително бяха неразделни и в извънработно време, като освен, че пиеха кафе заедно, тренираха и в една и съща фитнес зала. От скоро обаче Йочев е сменил фитнеса, за да си спести проблемите с жена си, пише „Ретро“.

Previous post След развода: На 47 Жени Марчева литна на крилете на любовта
Next post Ивайла Бакалова захвърли дрехите в Дубай