Измамиха Сашо Кадиев за почивката в Турция

Актьорът Александър Кадиев се оказа измамен, планирайки лятната ваканция на него и дъщеря му Кати в Анталия.

Той резервирал през известна платформа луксозна къща, която да е с излаз към морето, а, пристигайки в турския курорт, се озовал в част, разкопана и пълна с бетоновози и нови строящи се сгради.

„Ето, трябваше да има и море, ама виждате гледката, която не е никак приятна“, жали се в свое видео в социалните медии Кадиев.

След като вижда какво ги очаква, той взема решение двамата с щерка му да тръгнат с такси и да си намерят нормален хотел, който поне да е близо до плаж. Пътувайки обаче, таксито е ударено от автобус.

„За щастие на нас нищо ни няма, но шофьорът е доста разстроен“, отново проплака синът на Катето Евро, съобщава „Телеграф“.

След всички перипетии баща и дъщеря все пак се похвалиха, че са намерили хотел в нормалната част на курорта, но за жалост стаите там са прекалено малки.

Въпреки това те са наели стая, за да успеят все пак да оползотворят дните от почивката си .

„От другото място тате изгоря с парите“, включи се във видеата и малката Кати, от което стана ясно, че всъщност Сашо не е успял да се споразумее да му върнат внесената сума.

Въпреки несполуките двамата прекараха цялата неделя на плаж, а малката Кати се похвали с чисто нов бански, който ѝ е купил от Турция татко ѝ.

В същото време половинката на Кадиев – Ивелина Чоева, е на почивка в Испания с майка си.