Изненадваща раздяла в родния хайлайф

Боби Борисов, по-популярен като Боби Star Reporters и Християна Лоизу се разделиха много изненадващо, макар че в последните години на няколко пъти намекваха, че мислят за сватба.

Гласовитата певица, която преди шест години спечели музикалния формат „Х Фактор“, явно има различна визия за бъдещето си, което не включва звездния репортер. А за раздялата потвърди самата тя наскоро пред „Галерия“.

Каква е причината за раздялата при една от най-стабилно изглеждащите родни двойки, които бяха заедно три години, не става ясно, но е факт, че явно е достатъчно сериозна, щом вече почти от година не се следват в социалните мрежи, откъдето са свалили и всичките си общи снимки.

Наскоро Христиана пусна секси снимки от Гърция, както и общи кадри със свои колеги от Музикалния театър. Боби пък, качва редовно общи снимки с „героините“ от онлайн рубриката си.

„Видяхме се съвсем случайно в моята родина Кипър, колкото и странно да звучи. Там се срещнахме… и изведнъж любовта пламна“, разкри певицата, която заради него заряза живота си в родината и се установи за постоянно в София, където живееха под един покрив.

„Имаме общи идеи и интереси. Неговата работа е свързана до голяма степен с лайфстайла, популярните личности, аз също, като певица, имам своята публика, която ме подкрепя, и в този смисъл се допълваме“, бе казала преди време Християна. Кога и защо се е променило всичко това, вероятно в някакъв момент тя ще сподели.