Изненади, екшън и много любов с Орлин Павлов

Идва лято, жегата нахално се настанява по офиси, хоум офиси и навсякъде, където може, а хората вече предвиждат отпуски и трептят в очакване да дойде време отново да топнат крак в любимата черноморска идилия. Или пък защо не да се отправят към Занзибар? Не така обаче стоят нещата с Орлин Павлов, който в последно време е хванал толкова много роли и други творчески начинания под двете си мишници, че отдих от забързания артистично-трудов ритъм за него не се очаква в близките 3 месеца.

Вместо това, както сам разкрива пред „Монитор“, горещият сезон за него ще е изпълнен с много екшън и кинозанимания, но няма да е лишен и от любовни трепети. Причината – до броени дни – на 20 юни, започва да работи по продължението на „Завръщане 2“, където ще повтори ролята си на Виктор, а паралелно с това снима и друг проект.

„Много се радвам, че започна лятото. Цяло лято съм затрупан с работа и нямам време да разпускам, което е страхотно всъщност, защото аз не обичам много да се шляя. Чувствам се чудесно, защото хората отново започнаха да се

връщат към стария си начин на живот.

Завърнахме се на всички видове сцени – и музикални, и актьорски – всеки според професията си. Надявам се все пак да сме си взели поука по време на дългия пандемичен период и това да ни е направило по-добри“, заявява той и потвърждава казаното от заглавието на песента си „Днес е по-добре“, с чийто ремикс изненада феновете си съвсем наскоро. Тогава в парчето бяхме пленени от мажорен заряд, енергичен ритъм и, разбира се – от лятно-романтичния плам, който искреше между Павлов и красавицата Диляна Попова в клипа.

А за тази любовна завръзка, която отразява отношенията на героите им в първата част на филма на Ники Илиев, пеещият актьор разказва, че ще има продължение и във втората лента. „Искрата между героите ни с Диляна продължава и даже в момента с Ники обсъждаме вариант дали да не се случи нещо по-сериозно между нас във филма.“

Всъщност истината е, че Павлов може и да види морето, тъй като този път камерата освен в града на тепетата ще се завърти и по родното крайбрежие. А той ни издава и точната локация – Поморие и „малко“ в Бургас.

„Много добре се сработваме с екипа – доста по-лесно се работи, когато вече сме снимали заедно преди. А най-хубавото е, че ще има и още няколко нови типажи. Ще има много изненади, малко екшън и още повече любов. Вече нямам търпение снимките да започнат“, обобщи той.

Въпреки заетия киносезон обаче Орлин Павлов не го очаква натоварена концертна програма. „Тази година съм свел до почти минимум концертните си изяви, защото ще бъде по-снимачна киногодина“, споделя той и разкрива, че към момента освен за „Завръщане 2“ той е поел и нова роля в предстояща продукция, чиито снимки вече са започнали, но се

пази в тайна

„Чувствам се страхотно на снимачната площадка, екипът е чудесен и много се вълнувам за този проект, но ще разберете повече за него, когато му дойде времето“, намигва ни той.

И въпреки че този сезон изпълнителят на „Още малко“ ще бъде почти изцяло отдаден на седмото изкуство, той споделя, че все пак не е изоставил и студийните начинания. Напротив – към момента работи по няколко нови музикални проекта, а съвсем скоро предстои да зарадва феновете си и с чисто ново парче в партньорство с поп певицата Тони, изпълнителка на хита „Всичко било е насън“.

„С Тони се познаваме от толкова много години и ни се чудя на акъла как досега не сме правили колаборация още. Много съм щастлив, че тя ми се обади – представи ми страхотна идея и вече направихме няколко записа в студиото. Вече е почти готова, но предстои още работа. Засега обаче се получава страхотно, защото гласовете ни много си пасват и самата песен е изключително вдъхновяваща. Така че живот и здраве това ще бъде един много хубав дует“, разкрива ни той за предстоящото парче, което все още няма наслов. „Има няколко варианта за заглавие, но все още не сме решили.“

Когато обаче Орлин изпълни творческите си дългове и времето за почивка настъпи, той е решил

да отдели повече време за семейството си

„Искам да си наема кемпер, да тръгнем с него заедно с дъщеря ми и жена ми и да изчезнем от цивилизацията за един месец. Макар че Диди не е много фен на кемперите, но съм сигурен, че в момента, в който се качи и тръгнем нанякъде, ще остане много доволна и щастлива. Просто не го е правила досега“, споделя той.

Наскоро Диана, неговата половинка в реалния живот, отбеляза и рождения си ден, а Павлов споделя, че това се е случило в скромна приятелска компания и докато дамите се забавлявали, добрият баща поел щафетата и грижите за малката Елизабет. Доверява още, че бащинството определено го е променило в положителни посоки. „Аз съм доста организиран, но след като Елизабет се роди, станах някак си още по-отговорен и дори още по-организиран. Естествено, детето се превърна в приоритет. Всяка първа мисъл е за него и след това идва всичко останало“, категоричен е той и се надява малката да прояви някой от талантите му в бъдеще.

„Като всяко детенце си пее, танцува си, тананика си и се надявам и тя да поеме в някоя творческа посока. Интересни са й нещата, с които се занимавам, но още по-интересно й е, когато хвана да уча текстовете от листата и тя да започне да ги къса и да ги драска. Естествено, тя не разбира, че ми трябват, и там имаме известна борба“, смее се от сърце Павлов.

И докато си говорим за ла фамилия, диалогът неусетно ни отпраща към една друга тема, където семейните отношения са на фокус – сериала „Скъпи наследници“, който се превърна в един от любимите на българските зрители и в който Павлов беше едно от основните действащи лица. Съвсем наскоро обаче България беше съкрушена от загубата на талантливата Лорина Камбурова. Именно покойната актриса видяхме като една от екранните любови, които пленяват героя на Орлин в семейната сага, а с нея той прекарва много време на снимачната площадка. Точно затова все още му е трудно да преодолее случилото се.

„Понякога пак си пускам епизодите, когато мога, и ми е много приятно, но в същото време ми е

адски мъчно за Лорина

Толкова години след това – и да знаеш, че този човек няма да го видиш повече. Има една жестока горчивина и много любими наши общи сцени. Ние играхме гаджета, влюбени… Много ни е мъчно на всички от тази загуба и още не мога да проумея, че никога повече няма да я видя. Тя беше непримирима и не влизаше в никакви рамки. Хвърляше се с цялото си сърце във всичко, което прави. Никога в нея нямаше съмнение дали ще се справи или някакво чудене. Просто беше човек, който се втурваше с цялата си енергия, душа и таланти. Задаваше едно свое темпо. С това ще я запомня – с огромната й усмивка, страст и амбиция“, заключава актьорът.