Изоставена! Мъжът на ДесиСлава й би шута

Поп фолк звездата ДесиСлава е изоставена от бащата на детето си – боксьора Благой Найденов.

Известен в спортните среди с прякора Малката Кобра, той се разделил с майката на сина си Борис, но продължава всеотдайно да се грижи за него.

Раздялата е факт от два месеца, пише „Телеграф“. Въпреки това те не са я обявили, а ДесиСлава се надявала Благой да размисли и да се върне вкъщи.

Мачото обаче не искал и да чуе отново да се събере с майката на детето си. Като баща обаче той бил изключително всеотдаен и посвещавал голяма част от времето си на сина си, за да не му липсва присъствието и на двамата родители.

Любовта между звездната двойка бе постоянна тема на светските хроники, тъй като разликата във възрастта им е 17 години в полза на певицата.

Самата изпълнителка пък не приемала никак лесно третия си провален опит за семейство, коментират в чалга гилдията. Тя изживя бурен любовен роман с българин на име Мишо в САЩ, на когото роди син.

Връзката им не просъществува дълго и Деси отгледа сама детето в България. Няколко години по-късно блондинката се омъжи за настоящия мъж на колежката си Галена – Галин, но и там нещата не потръгнаха и двамата се разведоха почти година след венчавката си.

За да теши мъката и по загубата на Благой, Деси отиде на почивка в Дубай. Зложелатели пък твърдят, че освен в любовта и в кариерата на певицата е настъпил пълен крах.